Przerwa na kawę
Kurs on-line, który sprawi, że przestaniesz pić kawę na mieście, bo kawa w domu będzie przepyszna.
Wstęp
Arabika i robusta
Arabika i robusta - PDF
Gdzie uprawia się kawę?
Gdzie uprawia się kawę? - PDF
Metody obróbki kawy
Metody obróbki kawy - PDF
Klasyfikacja kaw
Klasyfikacja kaw - PDF
Kawiarnia speciality
Kawiarnia speciality - PDF
Wypalanie kawy
Wypalanie kawy - PDF
Na co zwrócić uwagę kupując kawę i gdzie ją kupować?
Na co zwrócić uwagę kupując kawę i gdzie ją kupować? - PDF
Co można wyczytać z ziaren
Co można wyczytać z ziaren - PDF
Od jakiej kawy zacząć przygodę
Od jakiej kawy zacząć przygodę - PDF
Najważniejszy jest dobry młynek
Najważniejszy jest dobry młynek - PDF
Przechowywanie kawy
Przechowywanie kawy - PDF
Przygotowanie ibrik, cezve
Przygotowanie ibrik, cezve - PDF
Espresso teoria
Espresso teoria - PDF
Przygotowanie espresso
Przygotowanie espresso - PDF
Kawiarka
Kawiarka - PDF
Metody przelewowe
Metody przelewowe - PDF
Metody przelewowe - Sposób V60 i Kalita
Metody przelewowe - Sposób V60 i Kalita - PDF
Aeropress
Aeropress - PDF
Frenchpress
Frenchpress - PDF
Spienianie mleka
Spienianie mleka - PDF
Standardy kaw mlecznych
Standardy kaw mlecznych - PDF
Celebracja – lekcja z Moniką Jurczyk
Pełna prezentacja
Plakat A4 - 1
Plakat A4 - 2